Sunday, September 23, 2018

Haven schilderijen

Anneke Verrips: 'Het behangetje van buiten' heet deze serie eigenlijk. Omdat mensen houden van hun leefomgeving die door buitenstaanders soms verafschuwd wordt. Mensen hebben hun 'buitenbehangetje' ( in dit geval het industriele havengebied van Rotterdam) lief en zijn er trots op. Ik hoef maar even op de fiets naar Hoek van Holland te rijden, en dan zie ik de ship-to-shore cranes al staan op de Maasvlakte. In Antwerpen heb ik zo'n kraan zelfs beklommen. Ik houd van het ritme van de kranen en de schepen. Deze liefde resulteerde in een serie schilderijen van de havens. ( 10 van 18)'


Klik op de foto om te vergroten 

TERUG naar het overzicht


 

 

 

De Kleurkas

de kleurkas 's-gravenzande

Anneke Verrips beschikt over haar eigen atelier 'de Kleurkas'. Gelegen in het Westland te 's-Gravenzande. In 'de Kleurkas' geeft Anneke haar workshops & cursussen.

Lees meer..

Testimoniums

nieuws anneke verrips


Lees meer..

Portfolio Anneke Verrips

Galerij Anneke Verrips

Anneke verwerkt in haar schilderijen vaak laagjes zijdevloiepapier. Deze gekreukelde lagen, die rijk aan kleur zijn vormen de basis voor een schilderij dat afgemaakt wordt met acrylverf.

Bekijk hier haar series..

 

Cursussen & Workshops

schilder cursussen schilder workshops

Anneke geeft teken- en schildercursussen. Ook is het mogelijk om met een groep vrienden, familie of met een bedrijf, een creatieve en gezellige workshop te boeken.

Lees meer..