Tuesday, August 21, 2018

Werkreis Albanië

Werkreis Albanië 2012

Oktober 2012
Anneke heeft met deze reis een splinternieuwe muurschildering maken op de buitenmuur van de mannenmensa.
Dit keer beschilderde Anneke opnieuw muren met met een geheel ander thema. In Nederland schetste bereidde Anneke haar zelf goed voor en schetste ze enkele bomen en vogels. In Albanë heeft Anneke de muren opgevrolijkt met mooie beschilderingen;


 

Werkreis Albanië 2011

Mei 2011
Anneke is een actieve ambassadeur van de stichting Hoop voor Albanie. In 2011 stond de eerste werkreis op de planning en zouden zij met een grote groep naar Albanië afreizen om zelf hulp te verlenen. Zij maakte een muurschildering voor een gedeelte van een muur van het psychiatrisch ziekenhuis in Elbasan. Hierbij werd ze geassisteerd door Tereza, een nog jonge inwoonster van Elbasan. Tereza maakte het rechtergedeelte van de muur, Anneke het midden- en het linkergedeelte.


 

 

 


 

 

Diverse geldacties voor de stichting Hoop voor Albanië hebben plaats gevonden voor de hulp in Albanie. O.a. de aktie 'Stuur eens vaker een kaartje'. U kunt nog steeds ansichtkaarten bestellen bij Anneke, de opbrengst is voor het project. Setje ansichtkaarten met werk van Anneke Verrips kost 3,- per stuk.

 


 

 

 


 

  

 

 


 

De Kleurkas

de kleurkas 's-gravenzande

Anneke Verrips beschikt over haar eigen atelier 'de Kleurkas'. Gelegen in het Westland te 's-Gravenzande. In 'de Kleurkas' geeft Anneke haar workshops & cursussen.

Lees meer..

Testimoniums

nieuws anneke verrips


Lees meer..

Portfolio Anneke Verrips

Galerij Anneke Verrips

Anneke verwerkt in haar schilderijen vaak laagjes zijdevloiepapier. Deze gekreukelde lagen, die rijk aan kleur zijn vormen de basis voor een schilderij dat afgemaakt wordt met acrylverf.

Bekijk hier haar series..

 

Cursussen & Workshops

schilder cursussen schilder workshops

Anneke geeft teken- en schildercursussen. Ook is het mogelijk om met een groep vrienden, familie of met een bedrijf, een creatieve en gezellige workshop te boeken.

Lees meer..