Tuesday, August 21, 2018

Nieuws

 

Workshop haan schilderen ten bate van de Stichting Hoop voor Albanië in de Larix in 's Gravenzande.

 

 

Workshop haan schilderen in de Pluktuin in Naaldwijk

 

De laatste week van oktober maakte ik een muurschildering met het thema "ontferming' op de muur van de binnenplaats van bejaardentehuis Shtëpi Besa in Barbullush in Albanië.

 

September 2017: Open Monumentendag in de Jan de Doperkerk Wateringen. Deelname aan het project van Carel Steyn met zijn cursisten en diverse kunstenaars. Een aantal gevels in de Herenstraat in Wateringen zijn geschilderd.

 


Tot 7 november 2017 expositie in Woonzorgpark Loosduinen

 


Een klant stylde haar muren met mijn kippen :)


 

 

Juni: Urban sketching in Toscane


 

 

13/14 mei: Kunstroute Westland.

 

 

28 maart 2017: een prachtige dag om met de lesgroep buiten te gaan schilderen.

 

 

Vooraankondiging:

Workshop kipschilderen op houten paneeltje op vrijdagmorgen 20 oktober 2017 in de Pluktuin, Kleine Achterweg 28 in Naaldwijk. Tijd: 10.00 tot 11.30 uur. Kosten: 27,50 Inbegrepen zijn alle materialen en koffie of thee met iets lekkers.

U kunt naar keuze de workshop uitbreiden met een lunch. Kosten: 11,50

Opgave via www.depluktuin.nl of via deze website.


 

 

Maart en april 2017: expositie van kippen op hout en bloemen op doek in de theekamer van de Pluktuin, Kleine Achterweg 28 in Naaldwijk


 

 

Te koop: setje van drie grote, full colour dubbele ansichtkaarten met envelop voor 4 euro per setje. Met foto van kippen op afvalhout.

 

 

Weekend 17/18 december 2016: winterfair atelier Tessa Droog, Naaldwijk

Project kip op restantje , kippenkoppen op afvalhout

 

Tot 30 december 2016 kleine expositie van mijn portretten in de entree van de Kunstgarage in Naaldwijk.


 

 

Van 7 oktober tot en met 29 december 2016 expositie in het Sint Jansdal ziekenhuis, Wethouder Jansenlaan 90, 3844 DG Harderwijk. Locatie: gang en wachtruimtes röntgenafdeling.

 

 

September 2016: Workshop op maat: bloemschilderen met het personeel van de Royal FloraHolland

 

 

September 2016: schilderen met een groep Westlanders in het mooie Agios Athanasios in Griekenland.

 


Vanaf 11 juli tot eind november 2016: expositie 40 schilderijen in het Landelijk Dienstencentrum van de PKN, Joseph Haydenlaan 2a in Utrecht.

 

 

Vooraankondiging tekencursus

In het komend najaar zal ik een speciale cursus tekenen op de VU Westland in 's Gravenzande aanbieden. Deze zal plaatsvinden in oktober en november op de donderdagochtend. Houd de website van de VU Westland in de gaten. Vanaf 1 juli kunt u uzelf opgeven voor deze cursus waarin alle tekenvaardigheden aan bod komen. Schildert u graag maar mist u tekenvaardigheden, dan is deze cursus een aanrader!

 

 

 

Individuele masterclass

Het is mogelijk om een individuele masterclass van 3 uur bij mij te volgen. U krijgt dan de onverdeelde aandacht. Voor alle mogelijkheden neemt u contact op.

 

 

 

Vanaf 27 november 2015 tot 4 februari 2016 exposeer ik in Villa Ockenburgh in Den Haag mijn Westlandschilderijen. En wel in Brasserie Ock. Op dinsdag tot en met donderdag open van 10.00 uur tot 17.30 uur. In het weekend open van 9.30 uur tot 23.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Bekijk eerdere nieuws items in het menu aan de rechterzijde! >> 

De Kleurkas

de kleurkas 's-gravenzande

Anneke Verrips beschikt over haar eigen atelier 'de Kleurkas'. Gelegen in het Westland te 's-Gravenzande. In 'de Kleurkas' geeft Anneke haar workshops & cursussen.

Lees meer..

Testimoniums

nieuws anneke verrips


Lees meer..

Portfolio Anneke Verrips

Galerij Anneke Verrips

Anneke verwerkt in haar schilderijen vaak laagjes zijdevloiepapier. Deze gekreukelde lagen, die rijk aan kleur zijn vormen de basis voor een schilderij dat afgemaakt wordt met acrylverf.

Bekijk hier haar series..

 

Cursussen & Workshops

schilder cursussen schilder workshops

Anneke geeft teken- en schildercursussen. Ook is het mogelijk om met een groep vrienden, familie of met een bedrijf, een creatieve en gezellige workshop te boeken.

Lees meer..