Sunday, September 23, 2018

Testimonium Leen

Geschreven door: Leen de Ruiter

Sinds kort siert een schilderij met witte Hortensia’s aan onze muur in de woonkamer, het was werkelijk liefde op het eerste gezicht.

Nadat ik een korte cursus bij Anneke gevolgd heb, met als resultaat één schilderij wat nu in Albanië aan een muur hangt, ben ik tot de slotsom gekomen dat dit werk voor mij niet direct weggelegd is, het gezegde luid dan ook “Schoenmaker blijf bij je leest” , zodoende dat we in Anneke‘s schilderijen collectie zijn gaan snuffelen, met als resultaat dat we nu een prachtig schilderij in de kamer hebben hangen, werkelijk een uniek werk.

Anneke wij (Lia en ik (Leen de Ruiter)) hopen dat we nog heel lang van al je werken, die we overal tegen komen, mogen genieten.


Leenhortensia testiominium leen de ruiter

 

 


 

 

De Kleurkas

de kleurkas 's-gravenzande

Anneke Verrips beschikt over haar eigen atelier 'de Kleurkas'. Gelegen in het Westland te 's-Gravenzande. In 'de Kleurkas' geeft Anneke haar workshops & cursussen.

Lees meer..

Testimoniums

nieuws anneke verrips


Lees meer..

Portfolio Anneke Verrips

Galerij Anneke Verrips

Anneke verwerkt in haar schilderijen vaak laagjes zijdevloiepapier. Deze gekreukelde lagen, die rijk aan kleur zijn vormen de basis voor een schilderij dat afgemaakt wordt met acrylverf.

Bekijk hier haar series..

 

Cursussen & Workshops

schilder cursussen schilder workshops

Anneke geeft teken- en schildercursussen. Ook is het mogelijk om met een groep vrienden, familie of met een bedrijf, een creatieve en gezellige workshop te boeken.

Lees meer..