Tuesday, August 21, 2018

Cursussen & Workshops

Anneke Verrips geeft schilder- en tekencursussen en workshops.

Cursussen
Twee keer per jaar ( in september en in januari) is er de mogelijkheid om een cursus schilderen met acryl- en/ of olieverf te volgen.
Daarnaast worden er soms nog andere cursussen aangeboden. Deze zijn dan te vinden onder het kopje 'cursussen'.


Workshops
Het is mogelijk om met een groep vrienden, familie of collega's een schilderworkshop te volgen. In overleg met u wordt de workshop op maat gemaakt. Er is overleg over tijdstip, prijs en thema van de workshop. U kunt zelf een thema aandragen. Heeft u zelf geen idee dan zijn er vele mogelijkheden: bijv. bloemen, vogels, landschap, portrettengalerij van de deelnemers, levensboom, zeegezicht, Afrika-schilderij, abstract werk, etc. Iedere deelnemer kan een eigen werkstuk maken, maar er kan ook gezamenlijk op een of meerdere grotere doeken gewerkt worden.

Een bedrijfsworkshop met een teambuildingkarakter behoort tot de mogelijkheden.
Anneke Verrips heeft de volgende bedrijfsworkshops in de aanbieding:
1. Afrika-schilderij maken
2. je steentje bijdragen
3. abstract schilderij maken
4. materie schilderij
5. lelie-arrangement
6. dagworkshop 'in het spoor van Andy Goldsworthy'
7. zelfportretten a la Andy Warhol

Soms wordt er een kant-en-klare workshop aangeboden. Dat geeft individuen de kans om zich in te schrijven. Alle info is te vinden onder het kopje 'workshops'.

De prijs van een workshop ligt meestal tussen de 30 en de 50 euro. De prijs van een bedrijfsworkshop tussen de 30 en de 100 euro. E.e.a. is afhankelijk van de invulling. De prijs van de workshop bedraagt het totaal van het aantal deelnemers vermenigvuldigd met de deelnemerprijs. Er is een minimumprijs: dit is de prijs van zes deelnemers.

Een workshop kan tegen een meerprijs uitgebreid worden met een aangeklede koffie, een ontbijt of een lunch.

De workshops van Anneke Verrips gaan gepaard met gezelligheid!!

 

De Kleurkas

de kleurkas 's-gravenzande

Anneke Verrips beschikt over haar eigen atelier 'de Kleurkas'. Gelegen in het Westland te 's-Gravenzande. In 'de Kleurkas' geeft Anneke haar workshops & cursussen.

Lees meer..

Testimoniums

nieuws anneke verrips


Lees meer..

Portfolio Anneke Verrips

Galerij Anneke Verrips

Anneke verwerkt in haar schilderijen vaak laagjes zijdevloiepapier. Deze gekreukelde lagen, die rijk aan kleur zijn vormen de basis voor een schilderij dat afgemaakt wordt met acrylverf.

Bekijk hier haar series..

 

Cursussen & Workshops

schilder cursussen schilder workshops

Anneke geeft teken- en schildercursussen. Ook is het mogelijk om met een groep vrienden, familie of met een bedrijf, een creatieve en gezellige workshop te boeken.

Lees meer..