Sunday, September 23, 2018

Testimonium A. de Regt

Geschreven door: A. de Regt  (De Regt Strategie & Communicatie BV)

Vorige week ontving ik een gast op mijn kantoor die al enkele jaren niet was langs gekomen. Ze zag onmiddellijk het schilderij van Anneke met daarop de reiger en reageerde: “Hé, dat is toch nieuw? Dat hing er twee jaar geleden niet!” “Weet je dat nog, na al die tijd?” reageerde ik stomverbaasd. “Ja natuurlijk, dat was toen zo’n mooi zeegezicht. Je hebt nu een andere kunstenaar? Dit is ook prachtig!” “Nee, helemaal dezelfde… Maar in een heel andere stijl”. Ze was vol bewondering: veelzijdig, sprankelend, bijzonder.

Nog zoiets. Een coachingscliënt iets langer terug. Na een stevig gesprek zei hij droogjes: “Enne…die kunstenaar van die schilderijen, heb je daar ook het adres van? Heeft die een website? Ik zit er steeds naar te kijken als we praten en ik zoek al een tijd naar kunst met pit, in m’n woonkamer, niet dat vlakke en voorspelbare.” Met de url op zak vertrok hij weer…

Niet zomaar ‘kantoorkunst’ dus. Iets bijzonders, met zeggingskracht en eigen stijl. Zoals ik dat zelf als ondernemer ook wil uitstralen. Maar wel kunst die ook neutraal genoeg is om in een kantooromgeving te passen. Sinds jaar en dag vind ik steeds tussen jouw werken bijzondere schilderijen die aan die voorwaarden voldoen. En het levert regelmatig leuke gesprekken op met bezoekers…..

 A de regt strategie en communicatie

 

 


 

De Kleurkas

de kleurkas 's-gravenzande

Anneke Verrips beschikt over haar eigen atelier 'de Kleurkas'. Gelegen in het Westland te 's-Gravenzande. In 'de Kleurkas' geeft Anneke haar workshops & cursussen.

Lees meer..

Testimoniums

nieuws anneke verrips


Lees meer..

Portfolio Anneke Verrips

Galerij Anneke Verrips

Anneke verwerkt in haar schilderijen vaak laagjes zijdevloiepapier. Deze gekreukelde lagen, die rijk aan kleur zijn vormen de basis voor een schilderij dat afgemaakt wordt met acrylverf.

Bekijk hier haar series..

 

Cursussen & Workshops

schilder cursussen schilder workshops

Anneke geeft teken- en schildercursussen. Ook is het mogelijk om met een groep vrienden, familie of met een bedrijf, een creatieve en gezellige workshop te boeken.

Lees meer..